Een werkgever

die oog heeft voor jou

Wil jij iets betekenen voor een ander? En daarbij jezelf ontwikkelen? SDW ziet jouw inbreng en bevlogenheid. We luisteren naar je en waarderen je durf en ondernemerschap. En we helpen je bij het vinden van een juiste balans tussen werk en privé. SDW biedt meer dan een baan en een salaris. Wij vinden namelijk die balans werk-privé, maar ook een goede, informele sfeer en een werkplek waar jij je prettig voelt, net zo belangrijk.

  • SDW waardeert jouw inbreng en ervaring en biedt je ruimte voor ontwikkeling. 

  • Een informele werksfeer waar jij jezelf kunt zijn, met fijne collega’s. 

  • Samen zoeken we naar een goede balans werk-privé. 

om je te ontwikkelen

Volop mogelijkheden

om je te ontwikkelen

Wil jij stappen zetten? Nieuwe dingen leren? Ervaringen opdoen? Bij SDW geven we je de ruimte om te leren en te ontwikkelen. Denk daarbij aan een opleiding, training of workshop, maar zeker ook aan leren op de werkvloer.

We zien jouw talenten en je mogelijkheden en ondersteunen je om deze te ontwikkelen. Door te reflecteren en feedback te geven. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om je werk te doen zoals jij het wilt. En de ruimte om fouten te maken, waarbij we je helpen om daarvan te leren. 

kennis en kunde

We zien jouw

kennis en kunde

Hoe wil en kun jij jouw vakmanschap inzetten? Als begeleider kun je op verschillende niveaus werken bij woonlocaties, dagactiviteiten of ambulante ondersteuning. Er zijn meerdere doelgroepen in alle leeftijden. Je kunt ervoor kiezen om vast in een team te gaan werken of juist flexibeler inzetbaar te zijn via het Flexbureau.

Ook hebben we een afdeling Behandeling met onder andere gedragsdeskundigen, therapeuten en een medisch team. Naast de cliëntgebonden functies werken bij SDW specialisten in ondersteunende en adviserende functies. Net als jij hebben al deze medewerkers hart voor hun werk.

Wie ben jij?

optimale ondersteuning

Samenwerken aan

optimale ondersteuning

Je toont initiatief en benut kansen. Wij waarderen dat ondernemerschap. Met je teamleden bepaal je doelen en prioriteiten. Je krijgt daarbij de ruimte om beslissingen te nemen en activiteiten te ontwikkelen die waarde toevoegen voor de cliënt. Je werkt samen om cliënten optimaal te kunnen ondersteunen, zowel met je collega’s als met andere teams of organisaties. 
 

Word jij Jacks nieuwe begeleider?

Bekijk direct

al onze vacatures