Een werkplek

die bij jou past

SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Heb je een indicatie? Dan kunnen we jou helpen bij het vinden van een werkplek die past bij jouw talenten. Een werkplek waar je doet wat je leuk vindt en wat je goed kan. En waar je iets nieuws kunt leren. SDW hoort graag wat jij het liefste doet en wat je belangrijk vindt. 

  • Een werkplek die past bij jouw talenten.

  • Samen kijken naar wat je graag doet en wat je wilt leren.

  • Voor een werkplek als cliënt heb je een indicatie of beschikking nodig.

Begeleid werken

Begeleid werken

Begeleid werken betekent dat jij een baan krijgt bij een gewoon bedrijf. Je kunt daar zo zelfstandig mogelijk werken. Voor dit werk word je niet betaald. Je mag wel je uitkering houden. Soms helpt dit werk om later betaald werk te krijgen. Een loopbaanbegeleider van SDW kijkt samen met jou of je dit begeleid werken aankunt. En of je toestemming hebt van de gemeente. Die toestemming heet een indicatie of beschikking. 

Kun jij begeleid gaan werken? Dan zoek je samen met de loopbaanbegeleider een werkplek die bij jou past. Op de werkplek krijg je een vaste begeleider. Dat is iemand van het bedrijf zelf. Jouw loopbaanbegeleider van SDW heeft regelmatig contact met de vaste begeleider op de werkplek. 

Ander werk of activiteiten bij SDW

Ander werk of activiteiten bij SDW

Kun je begeleid werken (nog) niet aan? SDW zelf heeft ook verschillende soorten werk voor mensen met een beperking. Samen zoeken we binnen SDW naar de werkplek of dagbesteding die bij jou past. Bijvoorbeeld in de lunchroom of kopieerwinkel van SDW. Of bij een dagcentrum. Lees meer over alle mogelijkheden: