Arbeidsvoorwaarden

voor een goede balans werk en privé

We vinden goed werk belangrijk bij SDW. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. 

SDW volgt de cao gehandicaptenzorg. Hierin staan afspraken over bijvoorbeeld salaris, vakantierechten en vrije dagen. Zo krijg je onder andere naast je salaris jaarlijks vakantiegeld (8%) én een eindejaarsuitkering. Ook hebben we regelingen voor reiskosten en een prima pensioenregeling bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

SDW vindt de mening van haar medewerkers belangrijk. De Ondernemingsraad vertegenwoordigt alle medewerkers.

  • Met het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden kun je zelf je arbeidsvoorwaarden aanpassen.

  • Gratis lidmaatschap CultuurWerkt en de e-learnings van GoodHabitz.

  • Eigen medewerkers waarderen SDW met Beste Werkgever Keurmerk.

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden

Via ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je zelf je arbeidsvoorwaarden aanpassen naar jouw situatie en wensen. In de meeste gevallen krijg je een fijn belastingvoordeel. Zo haal je meer uit je bruto salaris. Ruil bijvoorbeeld (een deel van) je bruto eindejaarsuitkering tegen een abonnement op de sportschool, lidmaatschap van een beroepsvereniging, een fiets, laptop of een smartphone.

GoodHabitz

CultuurWerkt en

GoodHabitz

Een goede balans tussen werk en privé komt jou ten goede, maar ook je werk. Daarom hebben we als SDW een abonnement afgesloten bij CultuurWerkt! Zodat je in je vrije tijd kunt genieten van film, kunst en cultuur met aantrekkelijke kortingen.

Ook bieden we jou ruim 100 gratis e-learnings van GoodHabitz. Zo kun je op ieder gewenst moment en op je eigen tempo jezelf verder ontwikkelen.

Copy Copy 

Kopieer- en meerwinkel 

Copy Copy 

Medewerkers van SDW hebben een streepje voor bij onze eigen kopieer- en meerwinkel Copy Copy in Bergen op Zoom. Op iedere bestelling krijg je namelijk 10% korting. Bij Copy Copy kun je terecht voor drukwerk en (gepersonaliseerde) cadeauartikelen. Kijk maar eens rond op de webshop www.copycopyboz.nl

Korting op verzekeringen

Korting op verzekeringen

Als medewerker van SDW kun je deelnemen aan de collectieve ziektekostenverzekering bij zorgverzekeraars CZ of IZZ. Beide verzekeraars bieden een aantrekkelijke regeling voor jou, je partner en eventuele kinderen. Ook kun je via SDW korting krijgen op verzekeringen bij Centraal Beheer.

Beste werkgevers keurmerk 

Beste werkgevers keurmerk 

Het Beste Werkgevers keurmerk van Effectory en Intermediair is in Nederland het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. SDW behaalde bij het medewerkersonderzoek in 2019 hogere scores in tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid van de medewerkers dan het branchegemiddelde. Daarmee verdiende SDW een ‘Beste werkgever’-ster voor 2019-2020. Medewerkers gaven aan trots te zijn op hun werk en op SDW.