Leven zoals jij dat wilt
voor onze cliënten

Bij SDW zetten we ons in voor een Goed Leven van kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. We ondersteunen hen bij leven, leren, werken en wonen. We kijken naar wat zij kunnen en willen, naar talenten en mogelijkheden. Zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. En mee kunnen doen in de maatschappij. Om dit te kunnen bereiken, staan bij SDW ook Goed Werk van de medewerker, een Gezonde Organisatie en Goede Samenwerking hoog in het vaandel. 

  • We kijken naar je talenten en mogelijkheden. We luisteren naar je ideeën en naar wat je wilt leren.

  • Een informele werksfeer, waarbij je jezelf kunt zijn.

  • SDW heeft een groot aanbod van doelgroepen en teams. 

oog heeft voor jou

Een werkgever die

oog heeft voor jou

Wil jij iets bijdragen, iets betekenen voor die ander? En daarbij jezelf ontwikkelen? SDW ziet jouw kennis en kunde, jouw inbreng en bevlogenheid. We luisteren naar je en waarderen je durf en ondernemerschap. En we helpen je bij het vinden van een juiste balans tussen werk en privé. SDW biedt meer dan een baan en een salaris. Wij vinden namelijk die balans werk-privé, maar ook een goede, informele sfeer en een werkplek waar jij je prettig voelt net zo belangrijk. 

om te ontwikkelen

Wij geven je de ruimte

om te ontwikkelen

We geven je de ruimte om te ontwikkelen, in je vak en als mens. Denk daarbij aan een opleiding, training of workshop, maar ook aan leren op de werkvloer. We hebben een groot aanbod aan doelgroepen en teams, waardoor je veel ervaringen op kunt doen. Ook als vrijwilliger. Of volg eens een e-learning van GoodHabitz om je te ontwikkelen. Neem het initiatief en wij geven je de ruimte om het maximale eruit te halen. 

goed leven voor de cliënt

Wij werken samen aan een

goed leven voor de cliënt

Als gelijkwaardig team van medewerkers, leerlingen, vrijwilligers, pleegouders en gezinshuisouders helpen we de cliënt te leven zoals hij of zij dat wil. We zien daarbij jouw kwaliteiten, je bevlogenheid en je plezier. We durven elkaar respectvol aan te spreken als er dingen niet prettig verlopen. We luisteren naar je inbreng en ondersteunen je bij je vragen. Samen zetten we ons in voor een goed leven voor de cliënt. 

Bekijk direct

al onze vacatures