Je diensten invullen

zoals jij dat wilt

Op zoek naar een afwisselende baan met veel flexibiliteit? Op verschillende locaties of liever op een paar vaste locaties? Als flexmedewerker bij SDW bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken. Zo kun je jouw werktijden perfect aan laten sluiten op je privéleven. Alles is bespreekbaar: van het aantal uren dat je werkt tot jouw voorkeur voor een specifieke doelgroep of locatie.

  • Zelf bepalen wanneer en waar je werkt.

  • Flexibel, maar wel met een vast aantal contracturen.

  • Ideaal om ervaring op te doen met verschillende doelgroepen.

je op je plek voelt

Ontdekken waar jij

je op je plek voelt

Binnen onze flexpool zijn volop mogelijkheden voor jou. Je kunt eenvoudig ontdekken welke doelgroep of locatie jou het meeste aanspreekt. Je vergroot je kennis en vaardigheden en doet veel werkervaring op. Heb je jouw ideale match gevonden met de locatie, cliënten en het team? Dan heb je bij een vacature een stapje voor, omdat je bekend bent. 

optimale ondersteuning

Jouw bijdrage aan

optimale ondersteuning

Naast vaste medewerkers in een team zijn onze flexkrachten onmisbaar. Je schrijft je in op diensten bij teams waar we tijdelijk mensen tekort komen. Zo krijgen onze cliënten de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. SDW ondersteunt cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking tot cliënten met een meervoudige beperking. De zorgvraag is per locatie en doelgroep wisselend. Zo zorg je samen met het team voor een optimale zorg en ontwikkeling van de cliënt.

als vaste medewerkers

Dezelfde voorwaarden en voordelen

als vaste medewerkers

Flexmedewerkers bij SDW hebben een afgeronde, zorggerelateerde mbo- of hbo-opleiding. Ben je nog aan het studeren? Ook tweede- en derdejaars studenten van een relevante mbo-opleiding en studenten die hun hbo-propedeuse hebben gehaald, kunnen via de flexpool aan het werk.

Je krijgt een contract bij SDW en dezelfde arbeidsvoorwaarden als vaste medewerkers in een team. Denk daarbij aan een reiskostenregeling, vakantiegeld, eindejaarsuitkering, gratis e-learnings van GoodHabitz, aanbiedingen voor film, festivals en musea via CultuurWerkt, gunstige pensioenopbouw en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. 

Emily werkt op het Flexbureau