Cliënten helpen

zo zelfstandig mogelijk te functioneren

Als ondersteunend begeleider zorg je voor uitvoering van het cliëntplan. Jouw ondersteuning sluit aan bij de behoeften, competenties en persoonlijkheid van de cliënt. Je weet de cliënt te prikkelen en zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Afhankelijk van de doelgroep en locatie waar je gaat werken, ligt het accent op verzorgende taken, begeleidende taken of het organiseren van activiteiten. Je zorgt ervoor dat cliënten zich prettig en veilig voelen. 

  • SDW waardeert jouw eigen initiatief en daagt je uit om in mogelijkheden te denken.

  • Informele werksfeer waar jij jezelf kunt zijn.

  • Samen met je teamleden zet je je in voor een optimale ondersteuning van de cliënt.

met terugvalmogelijkheden

Zelfstandig werken

met terugvalmogelijkheden

Je krijgt de ruimte om dagelijkse problemen zelfstandig op te lossen en taken uit het cliëntplan zelfstandig uit te voeren. Je kunt tijdens je werk terugvallen op je teamleden. Als zelfverantwoordelijk team werken jullie nauw samen. Bij je leidinggevende kun je altijd terecht voor advies, feedback en coaching, individueel en als team. We geven je de ruimte om in het team bespreekbaar te maken wat je opvalt en wat jouw verbetervoorstellen zijn. Ook kun je teamtaken oppakken die bij jou passen.

op de werkvloer

Leren en ontwikkelen

op de werkvloer

Een ondersteunend begeleider heeft minimaal een mbo-3 opleiding afgerond gericht op begeleiding en/of verzorging. Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en krijgt de ruimte om die toe te passen. We waarderen daarbij het initiatief dat je toont.

Jij en je collega’s leren van elkaar. Zo doe je ervaringen op en ontwikkel je vaardigheden op de werkvloer. Met je leidinggevende ga je het gesprek aan over ontwikkel- en opleidingswensen. En met onder andere toegang tot meer dan 100 e-learnings van GoodHabitz over uiteenlopende onderwerpen valt er ook buiten je vakgebied genoeg te leren.

Bekijk direct

al onze vacatures