Aanspreekpunt

voor cliënt en netwerk

Als persoonlijk begeleider ben je het aanspreekpunt voor meerdere cliënten en hun netwerk. Samen met hen maak je een realistisch cliëntplan. Je hebt hierbij oog voor de ontwikkelmogelijkheden van de cliënt. Je voert de regie op de realisatie van het cliëntplan. Samen met je collega’s ondersteun en stimuleer je de cliënt bij het behalen van zijn of haar doelen en helpt hem of haar zo zelfstandig mogelijk functioneren. 

  • SDW waardeert jouw inbreng en ervaringen en biedt je ruimte voor ontwikkeling.

  • Informele werksfeer waar jij jezelf kunt zijn, met fijne collega’s.

  • Gevarieerde functie waarin je veel contact hebt met anderen: collega’s, cliënten, netwerken, andere professionals en betrokkenen.

zelfverantwoordelijk team

Samenwerken binnen een

zelfverantwoordelijk team

Bij SDW werken we met zelfverantwoordelijke teams. Zij worden in hun werkzaamheden en ontwikkeling gecoacht door een leidinggevende. Bij je leidinggevende kun je altijd terecht voor advies en feedback, individueel en als team. Teamleden in een zelfverantwoordelijk team organiseren samen het werk, lossen problemen op en realiseren verbeteringen. Er is ruimte voor eigen initiatief en je kunt teamtaken oppakken die bij jou passen.

Tegelijkertijd is samenwerken de sleutel van een goed functionerend team. Je werkt samen met collega’s, netwerk van cliënten, vrijwilligers en andere professionals binnen en buiten SDW om de cliënten optimaal te ondersteunen.

om je te ontwikkelen

Volop mogelijkheden

om je te ontwikkelen

Als persoonlijk begeleider heb je minimaal een mbo-4 opleiding afgerond gericht op begeleiding en/of verzorging. Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied en krijgt de ruimte om die toe te passen. We waarderen daarbij het initiatief dat je toont. Jij en je collega’s leren van elkaar. Zo doe je ervaringen op en ontwikkel je vaardigheden op de werkvloer.

Daarnaast ga je regelmatig met je leidinggevende in gesprek over jouw ontwikkeling, loopbaan- en opleidingswensen. Ook buiten je vakgebied kun je je bij SDW ontwikkelen. Meld je bijvoorbeeld aan als sterrolhouder, interne auditor of denk mee over een innovatieproject. Verder bieden we je via GoodHabitz meer dan 100 gratis e-learnings aan over uiteenlopende onderwerpen. 

Bekijk direct

al onze vacatures