Kom proeven bij SDW

Ontdek de zorg

Wil je meer weten over werken bij SDW in de gehandicaptensector? Tijdens de Ontdek-de-zorg-week van 22 tot en met 27 maart kun je op verschillende momenten online 'proeven' wat je daarbij kunt verwachten.

Ben je geïnteresseerd in een baan als begeleider op een locatie of in de flexpool? Wil je de overstap maken naar de zorg en een werk-leertraject volgen? Wil je je als vrijwilliger inzetten voor onze cliënten? Of ben je benieuwd of het pleegouderschap iets voor jou is? 

Update 29 maart 2021: De Ontdekdezorg-week is inmiddels afgelopen. Natuurlijk ben je ook na deze week nog van harte welkom bij SDW. Als (flex)medewerker, vrijwilliger, pleegouder of leerling. Heb jij interesse of vragen bij één van deze functies? Klik op de link in het blok voor meer informatie en neem contact op met de betreffende afdeling.

  • SDW waardeert jouw inbreng en ervaringen en biedt je ruimte voor ontwikkeling.

  • Informele werksfeer waar jij jezelf kunt zijn, met fijne collega’s.

  • Grote keuze in doelgroepen en teams.

Werken bij SDW

Maandag 22 maart, 11.00-12.00 uur

Werken bij SDW

Wil jij stappen zetten? Nieuwe dingen leren? Ervaringen opdoen? Bij SDW geven we medewerkers de ruimte om te leren en te ontwikkelen. In deze online sessie vertellen we je meer over werken bij SDW. Als medewerker in een vast team. Of als flexmedewerker. Ook medewerkers en cliënten vertellen hun verhaal en er is volop ruimte om hen jouw vragen voor te leggen.

Leer-werktrajecten bij SDW

Dinsdag 23 maart, 15.00-16.00 uur

Leer-werktrajecten bij SDW

Wil jij de overstap maken naar de (gehandicapten)zorg en meteen aan de slag gaan. SDW biedt twee leer-werktrajecten: Praktijkgestuurd leren (voorheen BBL) en een verkort traject voor zij-instromers. Beide trajecten bieden we aan samen met S&L Zorg en Sovak. Leer meer over beide trajecten, het aanmeld- en selectieproces hiervoor en luister naar de ervaringen van een leerling en cliënt. Natuurlijk is er ook volop ruimte om jouw vragen te kunnen stellen.

Pleegouder worden bij SDW

Dinsdag 23 maart, 20.00-21.30 uur

Pleegouder worden bij SDW

Wil jij iets betekenen voor een kind dat (tijdelijk) niet thuis kan wonen? SDW biedt verschillende vormen van pleegzorg en zoekt daarvoor nog pleegouders. In deze online bijeenkomst informeren we je onder andere over de mogelijkheden van pleegzorg bij SDW, de ondersteuning die je als pleegouder vanuit SDW krijgt, het contact met de biologische ouders en hoe je pleegouder kunt worden. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen, zowel aan pleegzorgwerkers van SDW als aan ervaren pleegouders.

Werken via het Flexbureau

Donderdag 27 mei, 11.00-12.00 uur

Werken via het Flexbureau

Ben je op zoek naar een afwisselende baan met veel flexibiliteit? Als flexmedewerker bij SDW bepaal je zelf waar en wanneer je wilt werken. Zo kun je jouw werktijden perfect aan laten sluiten op je privéleven en kun je ervaring opdoen met doelgroepen of locaties die jou aanspreken. In deze online sessie informeren medewerkers van het Flexbureau je over de flexpool van SDW. Aarzel niet om hen al je vragen te stellen. 

Meld je aan voor deze online informatiesessie door een mail te sturen naar flexbureau@sdwzorg.nl

Vrijwilligerswerk bij SDW

Vrijdag 26 maart, 10.00-11.00 uur

Vrijwilligerswerk bij SDW

Het gaat vaak om kleine dingen: een goed gesprek, persoonlijke aandacht, samen een stuk fietsen. Voor onze cliënten zijn dit bijzondere momenten die het verschil maken. Als vrijwilliger doe je iets goed voor een ander. Bij SDW zijn volop mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Tijdens deze online sessie krijg je inzicht in die mogelijkheden. Ook vertellen we wat je van SDW kunt verwachten en wat SDW van jou verwacht. Een vrijwilliger en cliënt vertellen hun ervaringen. En we nodigen je uit om je vragen met ons te delen.